Over mij

Mijn naam is Zoë van der Weegen. Samen met mijn man en onze drie jongens (2008, 2011 en 2017) wonen we in het gezellige Tilburg.  

Al sinds de geboorte van mijn eigen kinderen ben ik gek op baby’s en heb ik een voorliefde voor alles rondom zwangerschap en geboorte. Na jarenlang gewerkt te hebben in het communicatie-vak besloot ik in 2021 mijn hart te volgen en mij om te scholen tot (natuurlijk) kraamverzorgende. 

Mijn oprechte interesse in mensen zorgt ervoor dat ik dit werk met heel veel plezier doe. Ik zet met liefde mijn ervaringen als moeder en kraamverzorgster in om jonge ouders te ondersteunen en ontzorgen in de bijzondere eerste week met hun kindje, ze te steunen bij de moeilijke momenten en onzekerheden, ze veel te kunnen leren en ze vooral vertrouwen te geven in hun ouderschap. Ik bied graag de zorg die op dat moment nodig is en beweeg mee met het gezin.

Mijn missie als kraamverzorgende is dat ik iets waardevols toevoeg aan de kraamweek. Dat deze tijd voor het hele gezin voelt als fijn, warm, leerzaam & gezellig.

Wil je meer informatie of graag kennis maken? Neem dan gerust contact met mij op!

Liefs Zoë

Sinds juni 2024 ben ik officieel gecertificeerd als Natuurlijk Kraamverzorgende. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Stichting Natuurlijke Geboortezorg in Bilthoven.
Waarom Natuurlijke Kraamzorg? – Natuurlijke Kraamzorg

Scroll naar boven